introductieweek - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van iris Boukris - WaarBenJij.nu introductieweek - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van iris Boukris - WaarBenJij.nu

introductieweek

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg iris

18 Februari 2008 | Oostenrijk, Wenen

ik heb het lekker druk deze twee weken... vorige week bijna iedere avond een ander feestje:D .Woensdag naar de opera: Aida.. echt heel mooi,met uitgebreide kostuums en ballet.Jammer genoeg wel staanplaatsen. donderdag rondleiding door de stad.Die heb ik alleen voor het grootste deel overgeslagen,omdat het veel te koud was om twee uur buiten te lopen. vrijdag naar het parlement, wow wat een gigantisch gebouw, daar is ons parlement niets bij! 's avond bij mijn buddy langs geweest, die weer vrienden had uitgenodigd.. erg geslaagd!iets te veel jagermeister en dan nog taigas gedronken( wat geen aanrader is als je niet van hubbabubba kauwgum houdt) Na drie uur te hebben geslapen moest ik om half zes opstaan voor ons tripje naar Graz..mooie stad! daarna de klapper op de vuurpeil: een bezoek aan een chocoladefabriek, waar we chocola hebben gegeten tot we er bij neervielen en we ons vervolgens voor hebben genomen nooit meer chocola te nuttigen!Volgens sommige waren we daarna chocolahigh, wat er toe leiden dat we de hele terugreis hebben gezongen en gek gedaan:D Toen ik weer thuis was, was ik echt heel erg moe en heb ik besloten om alleen nog een theefeestje te houden in de keuken.
Zondag was een welverdiende rustdag.. gechanteerd door mijn bed moest ik wel tot laat in de ochtend blijven liggen: genoodzaakt door dreigend ontslag wanneer ik hem nog een dag alleen zou laten! mijn bed eenmaal uitgekomen werd ik verwelkomd door een aantal tsjechische ganggenoten die een heerlijke maaltijd hadden gemaakt!MMMmHHH
en ja ik doe ook nog nuttige dingen: Ik heb elke dag Duits huiswerk!

• 18 Februari 2008 - 22:27

Gemma:

Ga zo door Iris !
    Feesten en tegelijk cultuur opdoen en ook nog Duits leren en college volgen in het Engels. Je bent jong, dan kan dat allemaal!
    Groeten